Om oss

MA Svetsprodukter – ert pålitliga val för svetsexpertis och professionella industriella verktyg. Vår butik är belägen i Skellefteå, i det pulserande industriområdet Hedensbyn, ett stenkast från Northvolt.

Svetsverktyg verktyg industri proffsverktyg Skelleftea Hedensbyn Butik 2586 3x2 webb

Vårt mål är att skapa långa kundrelationer och brinner för att förse våra kunder med de bästa verktygen och utrustningen för att uppnå bästa resultat i sina projekt. Vi erbjuder ett brett sortiment av professionella  svetsmaskiner, tillbehör och andra industriella verktyg från välkända tillverkare. Vårt mål är att erbjuda skräddarsydda lösningar för varje kunds unika behov och projekt.

Välj oss för...

Expertis & erfarenhet

Vi har många års erfarenhet och specialkompetens för att kunna stötta er i valet av rätt utrustning för era specifika projekt.

Kvalitet & garanti

Vi kompromissar aldrig när det kommer till kvalitet. Alla produkter i vårt sortiment är noggrant utvalda för att garantera hållbarhet och pålitlighet.

Kundfokus & engagemang

Våra kunder är vår högsta prioritet. Vi strävar efter att bygga långsiktiga relationer genom att erbjuda utmärkt kundservice och support.

Lokal butik & närvaro

Vår butik i Hedensbyn gör oss tillgängliga för företag & yrkesverksamma i Skellefteå – framförallt på Northvolt-området och företag i Skelleftehamn.

Oavsett om du är en professionell svetsare eller arbetar inom industrin, kommer MA Svetsprodukter att vara din pålitliga partner när det gäller att tillhandahålla högkvalitativa verktyg och utrustning. Besök vår butik och upplev skillnaden. Vi ser fram emot att hjälpa dig att lyckas i dina projekt och utmaningar.